Despre bijuterii

Toate piesele noastre sunt lucrate manual și integral în atelierul nostru, folosind 100% argint 925. Atât de mult ne place unicul și autenticul, încât majoritatea dintre ele nu vor fi lucrate în mai multe exemplare.

Cu toate acestea, la cererea clienților putem reface o piesă care va fi asemănătoare cu prima în proporții de 70-80%.

În atelierul nostru, orice concept poate lua forma unei bijuterii.

Cu un email la contact@midee.ro, putem pune la punct toate detaliile bijuteriei tale unice și autentice.

Despre livrare

Avem disponibile două metode de livrare. La finalizarea comenzii, poți alege între FAN Courier și Poșta Română.

Da, livrăm și în exteriorul României.

În funcție de locația unde dorești să fie livrată bijuteria ta Midee, metoda de livrare și metoda de plată, costurile de transport variază după cum urmează:

 • România
  • Poșta Română: La plata prin transfer bancar, costul transportului este 7 lei. Dacă optezi pentru plata la ramburs, costul este de 12 lei.
  • FAN Courier:  La plata prin transfer bancar, costul transportului este 15 lei. Dacă optezi pentru plata la ramburs, costul este de 23 lei.
 •  Internțional
  • Costurile variază între 15 și 20€.
   .

La comenzile peste 500 de lei, ne ocupăm noi de transport. 🙂

Odată ce comanda ta a fost livrată, vei primi un email cu toate detaliile legate de livrare. Pentru a urmări locația coletului tău, apasă pe link-ul din mail.

Livrarea se face doar în zilele de lucru, adică de luni până vineri, exceptând zilele de sărbătoare. Orice comandă plasată după ora 17 (România), va fi procesată în următoarea zi lucrătoare.

Coletul ar trebui să ajungă în 2-5 zile, în funcție de metoda de livrare aleasă și tipul comenzii.

Despre plată

Pentru moment, plate se poate face prin transfer bancar sau ramburs.

Comenzi și returnări

Ne dorim ca expreința Midee a fiecărui client să fie una cât mai plăcută și relaxată, așa că în cazul în care nu ești satisfăcut de piesa ta, ne poți returna coletul în termen de 48 de ore, iar noi asigurăm transportul pentru retururile în valoare egală cu sau peste 149 de lei. Banii se vor întoarce la tine în maxim 30 de zile după ce primim coletul înapoi. Altfel, în cazul în care optezi pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard.

Poți contacta echipa noastră printr-un email la contact@midee.ro, printr-un telefon la 0748 960 753 sau chiar în telierul nostru din Onești, strada C.D. Gherea, numărul 6. Ne găsești acolo de luni până vineri, între 09 și 18.

Ai întrebări la care nu ai găsit răspuns?